Spökar det? | Andrea Gutic
aandreagutic

Andrea Gutic

Annons

Spökar det?

Hej hallå,

I tisdag fick Hailey åka till dagis igen, När vi kom dit & hon fick syn på fröknarna började hon gråta helt otröstligt vilket jag var hel oförberedd på. Hon är ju så tuff annars och jag har aldrig haft problem med att lämna henne. Jag blev helt förstörd och började gråta så jag fick springa därifrån. Efter en stund fick jag mms från fröknarna om att hon var glad igen. Och det blev samma visa både igår och idag men det går över efter bara några minuter så det känns jätte skönt.

Igår hände en tragisk grej som jag absolut inte var beredd på. Nått som har fått mig att må så dåligt och i stort sett inte ha lust med nått. Ni vet när man tror att man har all tid i världen och plötsligt inser att man hade allt annat än just det.  Jag kommer berätta mer om detta när jag känner mig redo.

Annars har vi hunnit med en himla massa denna vecka. Både luncha med kompisar och shoppa. Möblerat om på Haileys rum för typ åttonde gången bara denna veckan har jag med gjort. Jobbat sena kvällspass och idag hade jag oturen att får va själv på jobbet. Hade en taskig magkänsla hela kvällen och gick och inbildade mig att jag hörde både det ena och det andra X) . Kan nästan svära på att jag hörde en dörr öppnas när jag stod i köket och skulle hämta kaffe så jag tog en silverkanna i handen och hämtade trygghetslarmet för ärligt blev jag så rädd haha! Och jag är inte ensam om att känna av spökena på jobbet. Japp, jag tror stenhårt på spöken. Dock vet jag inte hur larmet skulle hjälpt mig mot ett spöke eller vad det nu va som lät, men jag kände mig säkrare i alla fall, haha.

Nehe, nu ska jag smyga upp och puss på Hailey. Hoppas på en fin fredag för alla!

 

27973358_10155496637883520_8424689839201993667_n

Haileys lilla docksäng som har en docksäng =)

27654816_10155496637133520_1832405436206035590_n

Jättefina setet från Newbie som vi fick med hem i tisdags. Älskar mönstret på leggingsen och längtar verkligen efter att bodyn ska komma oxå.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
aandreagutic

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats