Hej världen & varför jag varit så sur idag! | Andrea Gutic
aandreagutic

Andrea Gutic

Annons

Hej världen & varför jag varit så sur idag!

Då jag länge blivit uppmanad att starta en blogg av mina vänner och familj tycker jag att det är dags att ta tjuren vid hornen. Även vlogga pratades de om, men en sak i taget haha! Jag har vid flertal tillfällen känt att jag behöver skriva av mig så det är verkligen dags!

Jag la tidigare upp ett inlägg på insta där jag inte alls lät pepp på något och jag tänkte förklara varför till att börja med.

Redan igår gick proppen här hemma 2 gånger i rad och R använde de 2 sista och skulle köpa med sig nya idag efter jobbet. Idag lyckades jag få ihop lunch till Hailey och mata henne och skulle sedan börja med mat till mig och R. När jag väl fått in maten i ugnen och satt på spisen gick proppf*n igen. Så där stod vi utan el. Vad som är grunden till detta beror troligtvis på att de råkade gräva av lite på en kabel när vi grävde fiber. Då jag även skulle köra Hailey till dagis och sedan åka och jobba tänkte jag att jag köper sushi på vägen, Så jag struntade i att äta och lekte lite med Hailey istället.

Hon hade i övrigt varit sitt värst sig och ställt till med det ena djävulsskapet efter det andra och jag hade redan såååå dåligt samvete för att jag i stort sett skällt på henne sen vi öppna ögonen. En halv timma innan jag skulle köra Hailey till dagis så hoppade jag in i duschen och när jag va sisådär lagom blöt och precis fått i schampo i håret så försvann vattnet, Så där stod jag helt naken,  löddrig och kände mig helt förtvivlad.

Klockan hade nu blivit 13,50 och jag skulle lämna Hailey 14.15 och va på jobbet 15.00. Eftersom att dagis ligger åt fel håll mot jobbet stod jag i valet om att lämna Hailey & bli jätte sen eller ta med henne till mamma och duscha där o kanske bara bli lite sen, valde jag att inte lämna henne. Sushin va ju bara att fetglömma. Hungrig som jag var hann jag ändå precis i tid till jobbet där strulet bara fortsatte. Ja, det va det ena efter det andra.

Och som jag inte skrivit va idag mitt första riktiga pass på en 5dagars vecka efter 20 månader av mammaledighet, så ja lite stressad i grunden. Pappa va snäll och åkte & köpte mat och kom med iaf. Ju senare det blev desto bättre blev dagen. Nu är jag nyss hemkommen och allt blev bra i slutändan.

R har fått ordning på el och vatten nu oxå. Så nu ska det sova snart och hoppas på att dagen imorgon fortsätter var denna slutar. Jag Jobbar kväll imorgon Oxå vilket innebär att jag ska lämna Hailey på dagis. Jag har ingen lust med det alls. Jag vill egentligen inte att hon ska gå på dagis och jag ser ärligt inte att det behövs heller. Då hon kan vara hos min mormor i 1.5h. Dessvärre tycker inte dagispersonalen samma som mig. Men helt ärligt är det riktigt stressigt att komma hem ca 00.00 , varva ner och och lägga sig runt 2 och sedan gå upp tidigt runt 7 och väcka Hailey för att hon ska hinnan sova middag innan dagis. Jag själv har aldrig nån ro till att vila middag så då går jag istället och är trött tjurig och stressad. Jag tycker att det är bättre att vi sover till ca 9-10 och att hon sedan somnar runt 14 och får vara med sin gammelmormor istället. Jag vet inte, det kanske är jag som är helt knäpp men jag har varit emot dagisgrejen hela tiden och som salt i såret blev hon sååååååååå sjuk efter att hon hade varit där sist så självklart blev jag ännu mer anti. Vad tycker ni, skulle ni haft era barn hemma om ni kunde fast dagis tycker annat?

Förövrigt är jag en väldigt positiv människa som bara har haft en dålig dag, haha! Och att allt går åt skogen får mig ändå alltid att skratta mot slutet för det kunde faktiskt blivit värre. Hoppas ni sover gott! Hörs! <3

26866650_1268960169872875_5690497669068226560_n

Hailey i sin fina outfit idag

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
aandreagutic

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats